Jag har nu äntligen uppdaterat sidan över svenska musikbloggar, en lista över bloggar som du kan kontakta för att få ut din musik. Det var fler än jag trodde som har försvunnit eller gått i träda under det senaste året. De har jag naturligtvis plockat bort, men i gengäld finns en hel del nya bra musiksidor.

Ja, en del har varit med ett tag men ännu inte varit med i listan som tex Being Blogged, All Scandinavian, Musikvideotoppen, Access: Rock mfl, men det finns också en del ganska nya alster som tex Malmoemusik.se och Drefvet. Kolla in hela blogglistan här.

Det finns en grov genre-indelning i de fall det passar, men se till att kolla in sidorna för att avgöra om den musik du vill tipsa om passar in.

Känner du till fler musiksidor som borde vara med på listan, kommentera gärna här eller mejla mig.

 • Share on Tumblr


2 Comments

 1. #
  madeleine
  juni 10th, 2014 at 16:11

  Lägg gärna till oss.

  Madeleine, Rockfotos textdel.

 2. #
  Pär Berglund
  juni 10th, 2014 at 16:29

  Japp, självklart Madeleine, fixar det snart.
  Tackar

blank