Är du en oberoende artist eller band? Har du ett skivbolag?
Arbetar du helt enkelt inom musikbranschen och behöver hjälp med att marknadsföra dig på Internet och i sociala medier?

Vi hjälper dig självklart med följande:

Marknadsföring

Att det finns fantastiska möjligheter att nå ut med musik idag för råder det ingen tvekan om. För väldigt många ter sig dock alla möjligheter idag som en stor djungel som det är svårt att hitta sin väg i, ja att ens hitta en bra startpunkt i. Vi hjälper dig med att hitta rätt och fokusera på det som är viktigt, så att du kan nå fram till dina mål.
I vårt marknadsföringspaket går vi igenom och analyserar dina/era möjligheter och hjälper dig att hitta en bra grund att stå på utifrån dina förutsättningar och ambitioner.

Föreläsningar och workshops

Vi håller föreläsningar och workshops om Marknadsföring för musiker och Artister i sociala media. Vi anpassar den självklart för dina behov och dina frågeställningar.
Vi är praktiskt orienterade och lovar att du kommer gå hem fullproppad men nya tankar, kunskaper och verktyg för att nå längre med din musik.

Bloggar och webbsidor

Att ha en egen levande sajt är en viktig utgångspunkt för att lyckas med marknadsföringen. Ditt eget kontor på nätet som du råder över och som är en medlem i det gigantiska sociala nätverk som Internet är.
Vi hjälper dig att bygga en blogg och webbsida utifrån de marknadsföringsmöjligheter du har. Vi arbetar med WordPress som verktyg och hjälper dig med struktur, design och funktioner. Vi ser självklart också till att din sida är sökbar och att statistik fungerar som det ska.
Vi arbetar inte med att skapa innehåll till din sajt men kan hjälpa dig med att att ställa krav på t.ex. fotografer och skribenter för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Sociala media

Vi sätter upp din Facebook-sida eller ditt Twitter-konto och hjälper dig igång.

Rådgivning och coachning

Behöver du råd inför ett specifikt tillfälle, t.ex hjälp med marknadsföringen av den nya skivan? Eller behöver du löpande coachning och stöd under en längre tid?

Kontakt, bokning och priser

Vi är vana att jobba med mindre bolag och fristående artister. Vår erfarenhet är att varje uppdrag är unikt och att även paketlösningar behöver anpassas allt efter dina behov och vilken omfattning det innebär. Tag därför kontakt så pratar vi igenom möjligheterna som finns.

Mejla Pär Berglund eller ring på 0708-88 46 14 eller
mejla Lasse Thomasson eller ring på 0735-17 30 61

 • Share on Tumblr

2 Comments

 1. #
  Blindmens tjänster | Blindmen
  april 13th, 2010 at 15:38

  [...] Tjänster [...]

 2. #
  Blindmen i verkliga livet | Blindmen
  februari 26th, 2011 at 00:23

  [...] Tjänster [...]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

blank