är kanske inte det första man skulle ge sig på för att bygga sin musikkarriär. Icke desto mindre rapporterade Hypebot förra veckan om indiebandet Officer Roseland, som erbjöd sina fans 1 dollar om de laddade ner bandets nya album. Som ett alternativ kunde man välja att istället skänka denna dollar till ett välgörande ändamål.

Efter en del kritik så svarade de på denna senare under veckan, där de berättade att de såg det lite som ett socialt experiment och vad gäller välgörenhetsalternativet, så var de sponsrade av ett företag.

Vad man nu än kan dra för slutsatser, och tycka, så kan jag i alla fall konstatera att de lyckades bli omtalade runtom i världen för detta. Skulle gissa att det dock bara funkar en gång, nu är det redan gjort…

 • Share on Tumblr


2 Comments

 1. #
  Jamin Pirnia
  februari 24th, 2009 at 15:12

  grymt band för övrigt!

 2. #
  Lasse Thomasson
  februari 24th, 2009 at 16:24

  ja, dom lyckades uppenbarligen rätt bra eftersom vi pratar om dom här.

blank