Musician's PlanetNu på lördag och söndag, den 1-2 oktober så arrangeras Musician’s Planet i Stockholm, en stor musikmässa som jag tror kan intressera de flesta av läsarna här. Du kommer hitta de flesta kända instrument-märkena, många tillverkare av studioutrustning, studieförbund, musiktidningar, importörer och många andra där.

Vad som också är trevligt är en rik representation av artister, artister som både kommer att spela live och finnas tillgängliga i olika montrar och vid scener så att man kan träffa dem och prata med dem. Några av artisterna: Meshuggah, EMD, Electric Boys, Martin Gabriel Trio, Mustasch, Henric Danhage/Death-Destruction, Ralph Santolla, Kamtchatka, Robert Wells, Bronk, Frantic Amber, Jojje Wadenius, Stefan Gunnarsson, Rodney Branigan, Simon Edgoose, Frank Brodahl, Bas & Bas.

Kommer inte själv att kunna närvara tyvärr, men om det är något som du tycker låter intressant så kan du kolla in Musician’s Planets hemsida och Facebook-sida. Mässan håller till på München-bryggeriet i Stockholm och arrangeras av Musikermagasinet och Hansen Media.

  • Share on Tumblr


One Comment

  1. #
    Johnny Rocker
    oktober 8th, 2011 at 04:38

    Lät riktigt intressant, synd att man såg det lite sent.

Leave a Comment

blank