Hype MachineI december berättade jag om hur du kan lättare hitta mp3-bloggar genom att leta genre-vis på Shuffler.fm Bara en vecka efter inlägget så kom Hype Machine ut i en ny uppdaterad form med nya intressanta funktioner.

Förutom en del nya lyssningsfunktioner, så är det intressanta nu att deras lista över deltagande mp3-bloggar är sökbar via ett antal olika nyckelord, taggar. Detta gör att du lättare kan hitta intressanta bloggar att kontakta, genom att klicka på relevanta taggar, som tex via genre, land eller annat.

En fantastisk sida som har blivit ännu bättre.

 • Share on Tumblr


2 Comments

 1. #
  Jess
  juni 6th, 2011 at 21:36

  Jag har väldigt länge nu letat efter svenska!! dansbloggar, alltså bloggar inom house/klubb. Jag hittar inte en enda som blivit uppdaterad de senaste 6 månaderna iaf. Hur ska man hitta dom?

 2. #
  Pär Berglund
  juni 6th, 2011 at 22:05

  Sverige är inget eldorado av musikbloggar precis, så det kan vara svårt att hitta. De två vi har listat i genren http://blindmen.se/blog/blindmens-svenska-musikbloggar/ är dock aktiva vad jag kan se. Självklart är Discobelle det stora namnet här. En idé kan vara att kolla igenom länkarna hos dessa bloggar (Grindin Family hos Discobelle). /Pär

blank