Som nybliven ägare till en Iphone har jag självklart använt oförsvarligt mycket tid till att hitta nya roliga och användbara appar. Här följer några tips som kanske gör marknadsföringsarbetet lite lättare och som ger lite nya möjligheter.

WordPress – Om du har din blogg eller webbsida i WordPress så rekommenderas den här appen. Du kan skriva nya inlägg med möjlighet att lägga till flera bilder, redigera dina sidor, godkänna och redigera kommentarer m.m. Det enda jag saknar är möjligheten att skriva egna kommentarer. Inga ursäkter att inte blogga på nattbussen hem eftersom den är gratis.

Photogene – Den bästa bildredigerarappen jag hittills hittat. Kan beskära, rotera, färgkorrigera plus en hel del annat kul. Kostar 15 kronor med det är billigt jämfört med många andra bildredigeringsappar.

1stVideo – Har du en 3GS och vill göra och klippa video? Det går faktiskt rätt smidigt med hjälp av den här appen. Den har i och för sig bara ett videospår och två audiospår, men att redigera är förvånansvärt smidigt. Slutresultatet ser riktigt bra ut och går utmärkt att ladda upp på t.ex, YouTube direkt från telefonen. Det enda jag saknar är möjligheten att importera ljudfiler (video och bilder går) samt en text och titelgenerator. Den kostar 75 kronor.

Seesmic och Tweetdeck – Två appar för att läsa och uppdatera dina Twitter och Facebook konton. Vilket som är bäst är lite en smaksak. Att prova båda är inget problem eftersom de är gratis.

  • Share on Tumblr


Comments are closed.

blank