Häromdagen skrev jag om svenska musikbloggar, till vilka du kan skicka din musik. Nu har vi lagt upp den listan på en egen sida här på sajten, och du hittar den, ”Blindmens Svenska Musikbloggar”, under fliken BSM högst upp på sidan.

Vi kommer att underhålla den listan efterhand vi upptäcker nya bloggar som passar in, och ta bort gamla som är inaktiva. Tipsa oss gärna om svenska musikbloggar du stöter på. Är du själv musikbloggare så får du gärna kontakta Lasse eller mig, så att vi kan lägga till dig.

Listan hittar du på denna sida.

  • Share on Tumblr


One Comment

  1. #
    …Och ännu fler bra musiksidor | Blindmen
    september 2nd, 2011 at 15:06

    [...] Jag följer upp det förra inlägget med att presentera ytterligare några musiksidor som gärna vill ha dina musiktips. Hela listan hittar du här. [...]

blank