Road Crew

Tips 27 mars, 2009

Via bloggen New Music Strategies hittade jag fram till denna underbara sajt, som jag fastnade i några timmar: Road Crew – Not Everyone Can Be a Rockstar

Jag är säker på att många av er som läser denna blogg kommer att få många sköna skratt av att läsa om detta Road Crews äventyr i de olika berättelserna. Tommie Kelly, skaparen av detta, bjuder på en ny strip näst intill varje dag och du kan gå tillbaka och läsa allt som har publicerats ända sedan starten i April förra året.

Vill du så kan du köpa detta som ett seriealbum också och även stötta honom genom att köpa digital merchendise. I det hela en trevlig och intressant sajt med en modell som även artister skulle kunna fundera över.

Skriv gärna någon rad på sajten och berätta vad du tycker. Varenda strip går att kommentera.

  • Share on Tumblr


Comments are closed.

blank